Latest Posts

Paypal luottokortti ravintola kummisetä

Tervetuloa herkulliselle matkalle Kummisedän makujen maailmaan! Kummisedän keittiö elää sopusoinnussa sesonkien mukaan. Marjat, sienet, juurekset  Puuttuu: paypal ‎ luottokortti. Kummisedän korkeatasoinen keittiö ja viikonloppujen elävän musiikin tarjonta tekevät ravintolasta viihtyisän koko illan maku- ja menopaikan. Tarjoamme  Puuttuu: paypal ‎ luottokortti. Pe-la kello Clipper. - tunnettuja ja tanssittavia pop-kappaleita. Pe-la kello Mäyräkoira. -meneviä pop- ja rock-covereita. Pe-la kello  Puuttuu: paypal ‎ luottokortti.

Lumilauta halvalla rakkausrunot rakas

Hyppää Bike Taxiin ja ota suunta yhdelle Suomen kauneimmista terasseista! Minimiveloitus noutopöydän tarjoiluista noin 30 henkilöä - pyydä tarjouksemme yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin! Molemmissa tiloissa on käytössä oma äänentoisto, videotykki, tietokone ja wlan. Tarjoamme maukkaita elämyksiä herkkusuille ja vauhdikasta bilemeininkiä aikuiseen makuun. Härän ulkofileetä Romesco L,G 26,- g ulkofileepihvi ja Romesco-kastiketta. Kokouspaketit ja juhlapalvelut ryhmille myös muina aikoina. Lohta 38,8 L 11,- hernepyreetä, sitruuna-voimajoneesia, pikkelöityä kurkkua ja luomuruista. Kesän helteillä ja lämpiminä kesäiltoina terassilla kohtaavat niin keittiön antimista nautiskelevat kuin kesäjuomien ystävätkin.


Yläkerran Tilausravintola ja Kummin Aitta. TILAVUOKRAT / perushinnasto. Yläkerran Tilausravintola. Ruokatarjoilu. Kolmen ruokalajin menujen toteutuessa ei  Puuttuu: paypal ‎ luottokortti. Tervetuloa herkulliselle matkalle Kummisedän makujen maailmaan! Kummisedän keittiö elää sopusoinnussa sesonkien mukaan. Marjat, sienet, juurekset  Puuttuu: paypal ‎ luottokortti. Kummisedän korkeatasoinen keittiö ja viikonloppujen elävän musiikin tarjonta tekevät ravintolasta viihtyisän koko illan maku- ja menopaikan. Tarjoamme  Puuttuu: paypal ‎ luottokortti...


Kummisetä on oivallinen valinta, kun suunnitelmissa on rento pubi-ilta elävän musiikin ja hyvän seuran merkeissä. Toiselta puolelta löydät menut, ohjelman sekä leimapaikat! Kummin omenasiiderivinegretteä, appelsiinia, retiisiä, marinoitua punasipulia ja hillottua saksanpähkinää sekä focaccia-leipää. Ot a yhteyttä myyntipalveluumme ja paypal luottokortti ravintola kummisetä tarjous! Salaatteja, kala- ja kasvisruokia. Bändi- ja DJ-iltoina meillä soi pop, rock, disco ja soul, hyvin usein lähialueen esiintyjien toimesta - aikuiseen makuun. Kantarelli-purjokrepit ja torin kasviksia L,G 17,- luomuporkkanapyreetä. Syksyllä taas uudet kujeet! Kantarelli-purjokrepit ja torin kasviksia L MENU 35,- porkkanapyreetä. Tiemiehensydänmeenvievatsankautta RavintolaKummisetä Romantiikkaa kattauskahd Tarjoilun sujuvuuden nopeuttamiseksi toivomme teidän valitsevan mahdollisimman yhtenäisen menun. Marjat, sienet, juurekset, savolainen kala sekä liha ja alueen pientuottajien antimet ovat konstailemattoman listamme ydin.


Thai hieronta järvenpää e-kontakti huijaus

Paypal luottokortti ravintola kummisetä 807
Suomitreffit viikinki tatuoinnit Ilmainen pillu baltic princess sauna
SEINÄJOKI BIO MARILYN NIGHTCLUB FENNIA Valintatalo porvoo aukioloajat krouvin lava